Nostot

Havator nostaa kaiken

Ota yhteyttä

Laadukkaita palveluita kaikkeen nostamiseen


Havator tuottaa laadukkaita palveluita kaikkeen nostamiseen, olipa kyseessä sitten pienen yksittäisen kappaleen nosto tai suuri kokonaispalvelupaketti, jonka hoidamme avaimet käteen ‑periaatteella.

Meiltä löytyy kalustoa pienistä teollisuusnostureista aina järeisiin nostoihin kykeneviin ristikkopuominostureihin. Mottomme on, että mikään nosto ei ole meille liian pieni tai suuri. Nostokalustomme oheen tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nostoapuvälineitä, sekä ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamaan vaativimmatkin työt.

Ajoneuvonosturit

Valikoimamme kattaa ajoneuvonosturit 30 tonnista 500 tonniin. Koneet ovat moderneja, alan johtavien konevalmistajien merkkejä, varusteltuna pohjoisen olosuhteisiin. Kalustostamme löytyy aina se oikea kone oikeaan nostoon.

Tela-alustaiset nosturit

Valikoimamme kattaa tela-alustaiset nosturit 80 tonnista 750 tonniin. Pienemmät tela-alustaiset ristikkopuominosturit soveltuvat mainiosti esimerkiksi kerrostalojen elementtiasennuksiin. Keskikokoiset ja suuret nosturit puolestaan mahdollistavat suurten taakkojen nostot, erityisesti teollisuus- ja infrakohteissa suoritettavat raskasnostot. Tällä kalustolla vastataan tehokkaasti myös tuulivoiman nostotarpeisiin.

Kappaletavara- ja asennusnosturit

Kappaletavaranosturit toimivat mainiosti kohteissa, joissa kuljetetaan tavaraa, asennetaan keveitä teräsrakenteita tai vastaavaa. Monipuolisuutensa vuoksi ne taipuvat melkein mihin mielikuvitus vain riittää. Kappaletavaranostureiden lippulaivana Havatorilla toimii 115 tm nosturi 5-akselisen Volvon alustalla.

Satamanosturit

Tarjoamme Itämeren satamiin nostoa kokonaispalveluna. Kaikille satamissa toimiville tarjotaan nostoja kiinteällä yksikköhinnalla liikennemääristä riippumatta. Luotettavuus ja käytettävyys ovat toimintamme avainperiaatteita, joiden ansiosta kalusto on aina modernia ja sataman kokonaistarpeiden mukaan räätälöityä.

Teollisuusnosturit

Kun tila luo haasteita nostotarpeelle, silloin ratkaisu on Havatorin teollisuusnosturit. Teollisuusnostureita voisi kuvailla mataliksi, kapeiksi, pitkiksi tai pätkiksi, yleensä hieman huvittaviksikin, mutta tehokkaiksi ongelmanratkaisijoiksi. Näillä nostureilla kinkkisimpäänkin pulmaan löytyy varmasti ratkaisu.

Yhteyshenkilöt